Tvorba příběhu za 90 minut

Tvorba příběhu za 90 minut

Ano, fungující příběh se dá skutečně vytvořit za pouhých 90 minut. Tedy alespoň jeho základní obrysy, které by ho měly držet pěkně pohromadě. Jestliže chcete vymyslet příběh s dobrou dějovou linkou, neobejdete se bez postav, zápletky, zajímavých a gradujících konfliktů a konce, který cílového čtenáře nezklame.

Následující 90minutová hra by vás měla krok za krokem (kroků je celkem 5) provést po základní pěšince, která vás dovede na bezpečnou mýtinu, kde svůj příběhový dům budete moci podle předpřipraveného plánu postavit.

Budete k tomu potřebovat pouze 20 prázdných lístečků, tužku a maximálně 90 minut volného času. A samozřejmě se neobejdete bez velké dávky fantazie a správného tvůrčího rozpoložení.

Nicméně po úspěšném dokončení on-line kurzu Tvorba příběhu za 90 minut před sebou budete mít dobře fungující příběh, který nebude obsahovat zbytečné nelogičnosti ani časté začátečnické chyby.

Jste připraveni? Pak se do tohoto on-line kurzu můžete snadno a zdarma přihlásit pomocí tlačítka uvedeného níže:

Důležité poznámky: K absolvování on-line kurzu Tvorba příběhu za 90 minut budete potřebovat mít založený účet (registrace je také zdarma). Na konci obdržíte vzdělávací certifikát (ke stažení ve formátu PDF). Pokud nebudete rozumět některým pojmům, prostudujte si prosím zdejší blog nebo si zajděte na jeden z mých kurzů tvůrčího psaní pro veřejnost. Sekci komentářů pod jednotlivými lekcemi můžete používat pro pokládání dotazů nebo pro sdílení svých nápadů. Více informací o fungování zdejších on-line kurzů se dozvíte v podrobné dokumentaci. A to je opravdu vše, co potřebujete vědět – vzhůru do psaní! :)

Tvorba příběhu za 90 minut

Inspirativní newslettery

Žádný spam, jen skvělé tipy a triky, které povzbudí vaši múzu…

Počkejte! 👋🏻

Než odejdete, zkuste odebírat zdejší inspirativní newslettery (podobně jako 9000 dalších kreativních lidí). Nebojte se, můžete se případně kdykoliv odhlásit.